Срећна Нова Година и Божић

 

ПОШТОВАНИ ЧЛАНОВИ, ПРИПАДНИЦИ МИНИСТАРСТВА, САРАДНИЦИ, МЕДИЈИ

Синдикат полиције и полицијских старешина честита свима
Нову 2020.годину и Божићне празнике

 

Улазимо у предстојећу годину са жељама да нам буде срећнија и успешнија од ове коју остављамо за собом, иако су и у одлазећој години учињени значајни помаци у побољшању животног стандарда запослених и радних услова али и уз најаву значајног решавања болне стамбене ситуације многих од нас.

Током протекле године СПИПС је своју активност првенствено усмерио на конструктивну сарадњу са послодавцем, што је вероватно резултирало и нашим малим доприносом бољитку за све запослене. Да ли се могло више – ви сте то свакодневно процењивали дајући нам бројне сугестије које су биле драгоцене у остваривању превасходно синдикалних циљева. Оно чега смо се веома чували, јесте страначко сврставање, коме на жалост, нису одолеле поједине колеге синдикалци. Са доследним, чисто синдикалним захтевима и активностима наставићемо и у наредној години која ће за овај синдикат бити и година структуралног и бројчаног снажења.

Још једанпут: Срећна Нова Година и Божић вама и вашим породицама уз обећање још упорније борбе за достојанствен живот и рад свих припадника МУП Р.Србије.

Београд, 31.12.2019.

Синдикат полиције и полицијских старешина
Председник Блажо Марковић