БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ ИНИЦИРА ДОНАЦИЈЕ

GRBZAPOPLAVE1Широкој народној акцији прикупљања помоћи угроженим суграђанима пострадалим у недавним поплавама, придружили су се и чланови и челници Београдског синдиката полиције и полицијских старешина. Десетак шлепера флаширане воде упутило је пострадалима у Шапцу, Крупњу и Смедеревској Паланци предузеће ТЦ Сторк из Куле на иницијативу колега-синдикалаца из Новог Сада Илије Блажића и Владе Поповића.

Овај контингент је тек почетак реализације акције руководства нашег синдиката да свако колико може, допринесе да невоља пострадалих буде колико-толико ублажена. Сигурни смо да ће се поред функционера и чланова БСППС, овој хуманитарној иницијативи придружити и остале колеге, било да су синдикално организоване или не. Јер, солидарност је сада најважнија и није битно одакле помоћ стиже ако је од срца. А што се тиче Београдског синдиката полиције и полицијских старшина, помоћићемо колико можемо и више од тога.

Београдски синдикат полиције и полицијских старешина
председник Блажо Марковић