ДОНАЦИЈЕ

Синдикат Полиције и Полицијских Старешина настао је 2014. године и тада је био оријентисан искључиво на територију главног града. Из тог разлога, у почетку, носио је име Београдски Синдикат Полиције и Полицијских Старешина. Убрзо су колеге из других градова препознале нашу одлучну и часну борбу за права и боље услове свих радника запослених у МУП-у, али и изградњи бољег угледа код грађанства и стварању јачег поверења у нашу службу, те су желели да се учлане и да се прикључе нашем тиму. Тада је промењено и име у Синдикат Полиције и Полицијских Старешина.

За све активности потребна су значајна средства, која као Синдикат које функционише на волонтерском принципу, прибављамо путем чланарине од  чланова и по основу донација. Захваљујући доброј вољи наших чланова и пријатеља и али и труду и раду активних чланова и руководства Синдиката, успевамо да опстанемо и да наше залагање за праве циљеве спроводимо у дело.

Уколико сте вољни да помогнете рад Синдиката донацијом и тиме учествујете у стварању боље безбедности у нашој земљи, пишите нам на мејл donacijespips@gmail.com

ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ НА НАШ РАЧУН
205-201097-40