Клуб пријатеља

Иако многи у МУП-у, али и ван њега доста знају о Клубу пријатеља Синдиката полиције и полицијских старешина, потребно је повремено подсетити да је овај облик привлачења грађана као подршке синдикалним циљевима, посебно какрактеристичан за овај синдикат.

Два су основна циља поменутог Клуба: први је упознавање грађанства са проблемима са којима се сусрећу припадници полиције и допринос тих истих грађана решавању проблема из њихове визуре крајњих „корисника“ услуга полиције и други, материјално опстајање и функционисање овог синдиката који не користи чланарину за свој рад већ она остаје да се употреби упораво тамо где је и издвојена.

СПИПС сматра да је свака примедба и предлог који долазе од грађана, били они чланови Клуба пријатења или не, драгоцена а да посебну тежину имају управо они који су се учланили у поменути Клуб. Значај чланова је већи јер се не остаје само на пуком изношењу предлога већ се и скромним материјалним прилозима доприноси реализацији предложеног. Да су бројни грађани препознали СПИПС као синдикат који се бори за заједничко превазилажење проблема и са грађанима али и са послодавцем, доказ су бројни власници значака нашег синдиката. А да ми сваку подршку итекако ценимо и поштујемо, потврда су бројне додељене плакете и захвалнице гарађанима које је СПИПС доделио.

Уз свесрдну помоћ грађана, уз нове чланове Клуба пријатеља СПИПС-а, наставићемо са досадашњим напорима да полиција буде што професионалнија у свом раду а њени припадници што задовољнији својим радним и социјалним положајем.

СПИПС се искључиво финансира од Клуба Пријатеља ,такође донације које смо до сада одрадили за припаднике Муп-a,заслужне су чланарине и донације Клуба Приљатеља.

Да би сте постали члан Клуба Пријатеља СПИПС потребно је да попуните приступницу и у року од 48 сати бићете контактирани.

За добијање приступнице попуните образац и додајте фотографију. Поља означена звездицом су обавезна.

 

Потврда слања

Чланарина за чланове Клуба износи 500 дин месечно или 3000 дин годишље,годишња се може уплатити само у прва 3 месеца .Сваки члан добија картицу Клуба Пријатеља,са којом ће имати одређене погодности из наше синдикалне понуде.

Картица изгледа овако …..

Изглед картице Клуба Пријатеља СПИПС

 

Такође члан Клуба може да добије значку Клуба Пријатеља синдиката уколико донира новац на рачун синдиката.

Значка изгледа овако.