Отворено писмо Председнику Владе, г. Александру Вучићу

Кабинет председника Владе Р.Србије
г.Александар Вучић
Поштовани г. председниче Владе,
У име чланова Синдиката полиције и полицијских старешина и у своје име желим да Вам честитам на ваљаном и конструктивном предлогу будућих чланова Владе Р.Србије. Посебно смо задовољни што је међу Вашим предлозима и име г. Небојше Стефановића, министра полиције у оставци а који ће, то је сасвим извесно, бити на челу нашег министарства и у наредном периоду. Такав Ваш избор је и потврда да се реформа полиције Србије одвијала у правом смеру и да су дубоки резови у нашем министарству за претходне две године дали озбиљне резултате. Наш синдикат је у сваком моменту давао стопроцентну подршку министру Стефановићу из једноставног разлога што је сваки припадник полиције био свестан да до дубоких промена мора да дође. И дошло је, и то је свакако један дуготрајан процес и у будуће који сте Ви, својим садашњим избором омогућили да се настави и продуби и у наредне четири године. Још једном, хвала на указаном поверењу у реформе које у полицији трају и за које је, поред министра Стефановића, свако од запослених у министарству на свој начин дао лични допринос који је понекад био болан али је схваћен и да је неопходан.
председник Блажо Марковић