Позив колегама

Поштоване колеге,

Обраћам вам се са жељом да вас обавестимо да је Синдикат полиције и полицијских старешина одлучио да се поново врати на синдикалну сцену.
Наиме, недостатак правих и искрених синдиката који би се борили за права припадника муп-а а не за своје привилегије и повластице нас је натерала да од септембра озбиљно уђемо на синдикалну сцену. Већина синдиката је своје „планове и програме“ добила по диктату разних политичких структура те се намеће питање да ли сте члан синдиката или политичке партије…..оставимо политику политичарима.
Позивамо све колеге да нам се придруже у заједничкој борби за боље услове рада а не за наше чинове преко ваших леђа….за бољу опрему припадника муп-а а не за боља службена возила синдикалаца….доста је било таквих ствари.
Позивамо вас да у нама препознате покрет који се искрено и без пардона и договора на касним састанцима бори за вас и за решавање ваших свакодневних проблема јер на синдикалној сцени смо једини „опозициони“ синдикат који се није продао за канцеларије и службена возила нити за слободне сате….немамо једини од свих потписан уговор са министром.

ЗАШТО ДА ВАШЕ ПОВЕРЕЊЕ ПОКЛОНИТЕ НАМА?

1. Досадашљим радом смо показали да се не продајемо за чинове и бенефите

2. Једини имамо храбрости да ударимо у срж проблема који нас све заједно притискају

3. За разлику од многих не манипулишемо чланством по принципу притисака на власт…те штрајкујемо…па на касним ноћним састанцима пљунемо на све што смо рекли на скупу прихвативши ситне мрвице за лични интерес

4. Наш синдикат заступа озбиљна адвокатска канцеларија а не приучени правници

5. Позајмице за чланове су заиста без камате и рок реализације (у зависности од средстава у каси) је 48-72 сата и није услов да будете само наши чланови…али шта ће вам остали?! Да се крију иза ваших униформи?

Дођите и придружите се да заједно решавамо свакодневне проблеме који нас оптерећују.

Председник СПИПС
Блажо Марковић