ПОЗИВ ЗА ПОСТАВЉЕЊЕ ВОЂА СЕКТОРА КЛУБА ПРИЈАТЕЉА СПИПС У ДИЈАСПОРИ

ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ЗА УЧЛАЊЕЊЕ У КЛУБ ПРИЈАТЕЉА НАШИХ ЉУДИ КОЈИ ЖИВЕ У ДИЈАСПОРИ ОДЛУЧИЛИ СМО СЕ ДА ПОШАЉЕМО ПОЗИВ СВИМ ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ОСОБАМА БЕЗ ОБЗИРА НА ПОЛ,ВЕРУ И НАЦИОНАЛНОСТ ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ КАО ОРГАНИЗАТОРИ У СВОЈИМ ГРАДОВИМА И МЕСТИМА. ПОСАО ВОЂЕ СЕКТОРА НИЈЕ НИМАЛО ЛАК ТАКО ДА СЕ НА ОВАЈ ПОЗИВ ЈАВЕ САМО ЉУДИ КОЈИ СУ СПРЕМНИ НА ДИНАМИЧАН НЕКАДА МАЛО НАПОРАН АЛИ ВРЕДАН ПОШТОВАЊА РАД.

ОД ВОЂЕ СЕКТОРА СЕ ОЧЕКУЈЕ СЛЕДЕЋЕ:
РАД НА ПРОМОЦИЈИ КЛУБА ПРИЈАТЕЉА У СВОМ СЕКТОРУ
ПРОМОЦИЈА КЛУБА ПРИЈАТЕЉА СПИПС СВОЈЕ СЕКЦИЈЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА.
ОСМИШЉАВАЊЕ И РЕАЛИЗОВАЊЕ,УЗ ПОДРШКУ И САГЛАСНОСТ ЦЕНТРАЛЕ,ТРИБИНЕ И ЕВЕНТЕ КОЈИ ЗА ЦИЉ ИМАЈУ ПРОМОЦИЈУ КЛУБА ПРИЈАТЕЉА КАО И ПРИКУПЉАЊЕ СРЕДСТАВА ЗА ФОНД СОЛИДАРНОСТИ КОЈИ ЈЕ НАМЕЊЕН ИСКЉУЧИВО И САМО ЗА ПОМОЋ ПРИПАДНИЦИМА МУПа
СКЛАПАЊЕ ДОГОВОРА О САРАДЊИ СА НАШИМ ЗАЈЕДНИЦАМА У ДИЈАСПОРИ.
СВАКА ДОДАТНА СУГЕСТИЈА ЈЕ ДОБРОДОШЛА
ТРАЖЕ СЕ КРЕАТИВНЕ ОСОБЕ КОЈЕ ИМАЈУ ИНИЦИЈАТИВУ ДА ПОКРЕНУ НЕШТО ШТО ЋЕ НАДАМО СЕ ПОЧЕТИ ДА МЕЊА ВИЂЕЊЕ КАКО ЦИВИЛА ПРЕМА РАДНИЦИМА МУПА ТАКО И РАДНИКА МУПА ПРЕМА ЦИВИЛИМА.

АКО МИСЛИШ ДА ИМАШ ОВЕ ОСОБИНЕ И СПРЕМАН СИ ДА СЕ АНГАЖУЈЕС ПОШАЉИ СВОЈ ЦВ НА МАИЛ СИНДИКАТПОЛИЦИЈЕ@YАХОО.ЦОМ И НАВЕДИ ПАР РАЗЛОГА ЗАШТО СИ БАШ ТИ ПРАВА ОСОБА ЗА НАС.
ВОЂЕ СЕКТОРА ВРЕМЕНОМ У ЗАВИСНОСТИ ОД РЕЗУЛТАТА МОГУ БИТИ БИРАНИ У ПУНОПРАВНО ЧЛАНСТВО У СПИПС КАКО НА НИЖИМ ТАКО И НА ВИШИМ ФУНКЦИЈАМА. ВОЂЕ СЕКТОРА ЋЕ БИТИ ЈАСНО НАВЕДЕНЕ НА ЗВАНИЧНОМ САЈТУ СПИПС ИМЕНОМ,ПРЕЗИМЕНОМ И БРОЈЕМ ТЕЛЕФОНА А ПО ЖЕЉИ ВОЂЕ СЕКТОРА МОЖЕ СЕ ПОСТАВИТИ И СЛИКА СА КРАЋОМ БИОГРАФИЈОМ.

У БЕОГРАДУ: 04.08.2017