ВЕЛИКО СРЦЕ ГОРАНА РАКИЋА

Ништа више није изједало напаћене душе наших суграђана из поплављеног Обреновца, од неизвесности шта се догодило са њиховим најближима, шта је са рођацима, комшијама, пријатељима. И све би их то дуго мучило да није било Горана Ракића који већ пуних шест дана бесплатно севисира тим људима мобилне телефоне (многи су оштећени од воде), доноси пуњаче као би Обреновчани смештени на Чукарици, у просторијама ФМП-а, могли да имају праву информацију у право време. Није Горан далеко, његов сервис за мобилне телефоне је у Пожешкој 150а, али и да је на другом крају Београда, Горан би моментално прискочио у помоћ унесрећним људима. Ми из Београдског синдиката полиције и полицијских старешина знамо за његово широко срце и добру душу, тако да нас није ни мало изненадио његов несебични гест који још увек траје. Истовремено, Горан је донирао и шлепер флаширане воде, тако неопходан онима које је стихија оставила без игде ичега.

Београдски сидникат полиције и полицијских старешина
председник Блажо Марковић